Tjenester

Våre tjenester

Analyse

Vi leverer analyser som faktisk skaper verdi, og gir tydelige råd om hvordan du kan styrke omdømmet og merkevaren din.

Omdømmeundersøkelser

I Kime baserer vi vår tilnærming på skreddersøm, i kombinasjon med validert omdømmeteori. Vi måler omdømme både i befolkningen og blant ditt selskaps viktigste interessenter, inkludert de som kan være vanskelige å nå gjennom ordinære spørreundersøkelser.

Merkevareundersøkelser

Sterke merkevarer gir økt konkurransekraft. Basert på solid metodeforståelse gir vi deg beslutningsgrunnlaget som er nødvendig for å ta langsiktige og lønnsomme posisjoner i markedet.

Opinions-tracker

Vi tilbyr faste målinger som overvåker opinionens oppfatning av din virksomhet eller saker som er kritiske for din virksomhet.

Skreddersydde analyser

Basert på bred erfaring og metodeforståelse tilbyr vi også bedriftsspesifikke analyser som beslutningsstøtte for ledere og ledergrupper.

Kommunikasjon

Kime får ting til å skje. Derfor har vi et bredt spekter av tjenester innen kommunikasjon og PR.

Kommunikasjonsstrategi

Vi utvikler tydelige strategier for hva, hvor, når og til hvem du skal kommunisere. Våre rådgivere er eksperter i å lage strategier som lar seg omsette til handling.

Operativt PR- og kommunikasjonsarbeid

Vi hjelper selskaper å gjennomføre kommunikasjonsplanene sine, og bistår med alt fra pressearbeid og medieovervåking, til innhold, sosiale medier, annonsering og løpende rapportering.

Kreativitet og kampanjer

Kime-teamet står bak flere prisvinnende kampanjer, og kan levere konsepter som skaper engasjement og resultater.

Prosessledelse

Vi har lang erfaring med komplekse problemstillinger og virksomheter, og skreddersyr involverende prosesser for forankring og kvalitetssikring av strategi og planarbeid.

Krise- og mediehåndtering

Rask og god håndtering er avgjørende for å gjenreise tillit når en krise inntreffer. Vår rådgivning er basert på metodisk tilnærming, førstehånds erfaring og høy tilgjengelighet.

Innholdsproduksjon

Godt innhold er en avgjørende del av enhver kommunikasjonsplan. Vi kan produsere innhold til alle kanaler, enten det er tekst, visuelt, lyd eller levende bilder. Kime har også et bredt nettverk blant ledende produksjons- og utviklingsmiljøer, og kan prosjektlede leveranser fra A til Å.

Employer branding

Kampen om attraktiv arbeidskraft har aldri vært større. Vi hjelper din virksomhet med strategier og planer som gjør at du tiltrekker og beholder de riktige menneskene.

Finansiell kommunikasjon

Å bygge tillit hos investorer og andre finansielle interessenter krever troverdighet og tydelighet over tid. Vi kan bistå med strategi og operativt arbeid, som i forbindelse med transaksjoner og kapitalinnhentinger.

Leder- og internkommunikasjon

Ledere har et særlig viktig ansvar for virksomhetens kommunikasjon. Vi tilbyr råd, veiledning og planlegging til ledere og virksomheter innenfor lederkommunikasjon, internkommunikasjon, og endringskommunikasjon.

Foredrag og ordstyrer

Vi leverer faglige innlegg om omdømme, merkevare og posisjonering. Kime leder og fasiliteter også workshoper, seminarer og andre arenaer.

Aktuelt

Arkiv

Ta kontakt

Vi hjelper deg med å ta en posisjon i samfunnet.

Takk, din beskjed er sendt!
Oops! Something went wrong while submitting the form.