Kime søker rådgivere

Kime analyse og kommunikasjon er et helt nystartet byrå, som skal bli et ledende rådgivningsmiljø innen strategi, PR og kommunikasjon. Vi hjelper selskaper med å ta en posisjon i samfunnet og i menneskers liv.

Sammen med Kruse Larsen og Pressure, utgjør vi det vi mener er Norges ledende byrågruppe innen strategisk kommunikasjon. Vi er eksperter på analyse, strategi og tiltak som bygger troverdighet og omdømme. Kime skal også være landets mest lærerike og interessante arbeidsplass for alle som ønsker en karriere innen PR og kommunikasjon. Hos oss stilles store krav, samtidig som du får en mulighet til å jobbe med flere av landets skarpeste rådgivere og mest krevende problemstillinger.

Nå søker vi 1-2 rådgivere for snarlig tiltredelse.

Kime er fortsatt i en oppstartsfase. Det betyr at du vil få en unik mulighet til å ta en svært sentral rolle i byrået, med stor mulighet til å påvirke både byråets og våre kunders utvikling. Det betyr også at du må være klar til å påta deg stort ansvar fra første dag, og at du må trigges av muligheten til å skape noe nytt!

Vi tror du kjenner deg igjen i noen av følgende beskrivelser:
  • Du har litt, noe eller mye erfaring som rådgiver, konsulent eller tilsvarende og kan vise til svært gode resultater, inkludert det å skaffe nye kunder og ta ansvar for utviklingen av eksisterende kundeforhold.
  • Du er initiativrik og selvgående, med evne til å holde orden på flere tanker og flere prosjekter samtidig.
  • Du er analytisk og strategisk anlagt, og evner å se løsninger på komplekse problemstillinger.
  • Du er har en skarp penn og klare tanker om hvordan kommunikasjon kan bidra til å realisere våre kunders strategiske målsettinger.
  • Du har en faglig tyngde innenfor ett eller flere av Kimes strategiske satsingsområder.
  • Du har høy integritet, er omgjengelig og 100 prosent motivert til å gjøre innsats for at både Kime og våre kunder skal lykkes!

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Da gleder vi oss til å høre fra deg. Se www.kime.no for mer informasjon.

Vi tilbyr naturligvis konkurransedyktige betingelser og kan love et arbeidsmiljø der det er gøy å gå på jobb.

Søknadsfrist 26. april. Vi vil vurdere søknader fortløpende.

Søknad og CV sendes til daglig leder for Kime:

Kontakt oss
Rolf Ellingsen Aaneland
Daglig leder
932 54 752
raa@kime.no

Aktuelt

Arkiv
No items found.